divendres, d’octubre 06, 2006

S’acaba la treva, ... torna el curs polític.

Aquests últims mesos han estat força tranquils. Les vacances ens fan tenir una perspectiva més relaxada i contemporitzadora dels fets, queden enrere greuges i ofenses, o fins i tot, aquests semblen menys greus.
Sense voler ser profeta, i amb certes dosis de realisme-pessimisme hi ha elements que ens fan pensar que això canviarà aviat: comença el curs polític.
El proper diumenge, el dia 8 d’octubre, a Poble i Progrés, renoven la “Comissió Delegada”, com és coneix al grup directiu d’aquesta formació. Esperem que tinguin l’encert de trobar les persones adequades per liderar aquest grup. Esperem que els triats tinguin molta capacitat de diàleg, d’entesa, i centralitat per aportar molt a Torrelles.
Sobre renovacions de partits, cal recordar que CiU, va fer públic que presentava a la Iolanda Escala com a cap de llista. Des de llavors, s’ha notat una regularitat mensual en la publicació del “Parlem-ne”.
Així, veurem el dimarts, dia 10, en el ple municipal, com encaren el curs polític que ha de culminar el 27 de maig amb les eleccions locals. Desitjaríem que s’imprimís un nou rumb a la política local, més assossegat i constructiu. Per entendre’ns més d’oasis català, però ens sembla que havent seguit la legislatura, i a menys de vuit mesos de les eleccions, és massa demanar...