dilluns, de setembre 25, 2006

Implantació del .cat a Torrelles

Fa unes setmanes se’ns recordava que portem un any del llançament del domini de primer nivell .cat, per la comunitat lingüística i cultural catalana. Hem pensat fer un llistat de les webs torrellenques que ja disposen. Si coneixeu alguna més podeu fer-nos les saber en l’apartat de comentaris per que les afegim.
Àmbit Institucional:
http://www.torrelles.cat/ és la web de l’ajuntament, que va ser dels primers dels Països Catalans en posar-la en funcionament.
Àmbit Polític:
http://www.esquerra.cat/torrellesdellobregat: La secció d’Esquerra de Torrelles va beneficiar-se del canvi de domini del partit.
http://www.pobleiprogres.cat/ correspon a l’agrupació independent PiP, que també disposa d’aquest domini.
Àmbit civicosocial:
http://www.acta.cat/, la web de l’associació cap a un Torrelles Actiu, que especialment incideix en aspectes d’informació local, amb un potent i conegut fòrum virtual. Cal destacar la tasca d’allotjament de diverses webs d’entitats.
http://www.ateneutorrellenc.cat/, L’Ateneu Torrellenc és la entitat més antiga, fundada el 1929 i, per nosaltres, emblemàtica del poble. La web, amb diseny molt elegant, està sent completada per una imminent inauguració publica.
http://www.torrellenca.cat/, La Torrellenca de Comunicació, és un grup productor de programes de radio en el que participen alguns convilatans, amb estreta col·laboració amb AVM Radio. (dirigida pel rector del municipi).
Àmbit Econòmic:
http://www.eeeiii.cat: EEEIII, espais interactius segle XXI, és una empresa dedicada a les noves tecnologies i especialment a la informàtica.