dilluns, de juliol 17, 2006

I tres: Salvem Can Coll

Per la celebració dels 2 anys de lluita, la plataforma va fer un sopar als entorns de Can Coll, sense l'autorització del equip de govern per fer-ne aquest us, el dia 14. No cal insistir en els punts de discrepància amb la esmentada plataforma -basats en les concrecions practiques de la seva defensa del medi ambient i de l’antiespeculació, i en algunes formes concretes d’exercir l’oposició-.
L’anotació que en fem és per que hem observat amb interès en el seu butlletí la menció que fan als PP.CC. com a àmbit de referència. L’ultima vegada que varem llegir PP.CC. va ser quant varem visitar la web de l’associació TAS. Això contrasta amb l’hostilitat que reben el concepte de "Països Catalans" dels opinadors convergents locals.
Sobre el butlletí de Salvem Can Coll, creiem que tothom estem d’acord en que els recursos que han presentat, haurien de ser ràpids en ser resolts. I que si enceten la via judicial, aquesta hauria de ser econòmica i rapida. No és bo per la convivència política que continuïn dubtes i s’enquistin aquests temes que han estat tant polèmics.