dimecres, de juliol 26, 2006

Glòria Matas, a la llista d’ERC al Parlament de Catalunya

En una noticia anterior informàvem que l’alcaldessa republicana de Torrelles, Glòria Matas, seria Consellera Comarcal en aquest últim any de legislatura. Hem sabut que també ocuparà, com ja va fer al 2003, un lloc simbòlic a la llista electoral al Parlament de Catalunya. Aquest fet constitueix un reconeixement a la feina feta tant a nivell local com Nacional, recordem que va ser presidenta en l’àmbit nacional de la sectorial política d’ERC de Política Social. A la foto, Glòria Matas en un moment d’un sopar de partit, junt a Josep-Lluís Carod-Rovira, president d’Esquerra, i Anna Simó, ex-consellera de Benestar i Família.

5 Comments:

Blogger Enric said...

Mira Xirera, en moltes coses que has dit estic d'acord, a més tenir nasos pel què he vist està penalitzat socialment.
També estic d'acord en què se li ha fet molt de bé a Poble (amb majúscula, com certerament indiques) des del govern.
I, per últim, dir-te que als meus 30 anys acabats de fer -potser és perquè sóc Lleó- el qualificatiu d'excel.lentíssim no l'aplicaria a cap persona, perquè tots fem el que podem amb excel.lents intencions, des del paleta de la obra a qui vol anar a la ONU, que els altres jutjaran segons els seus paràmetres.
Ara bé, et recomano que si la mandra no t'ho priva facis un minutatge dels plens i miris qui està provocant aquest clima barroer.
Ja sé que el blog és una passada perquè tu ets d'ERC, i respecto molt el Panoràmix,però els apàtrides sense partit que volem un clima més seré al poble no podem qualificar d'excel.lentíssima la direcció de la situació actual.

Una abraçada.

2:06 a. m.  
Blogger Enric said...

Quan dic que ets d'ERC, em refereixo a què es nota que simpatitzes, no a que tinguis carnet ni una militància directa -cosa que desconeixo-, com és el teu dret, però en termes absoluts el llenguatge és aquest.
És un simple matís per evitar malinterpretacions.

2:18 a. m.  
Blogger Dr_Panoramix said...

si voleu veure la llista http://www.esquerra.cat/web_nova/arxius/llistesparlament.pdf

En concret la Glòria anirà en el lloc 62.

7:03 p. m.  
Blogger Carles Beltran said...

M'agrada que l'Enric utilitzi aquest to. No sé si ell fa minutatges de Plens o no (avorrit hobby) però estic convençut que als seus 30 anys serà capaç de veure qui i perquè té interès en crear climes barroers.

Felicitats, doncs, a l'actual Alcaldessa de Torrelles Glòria Matas pel seu exel·lent treball al capdavant del seu Govern Municipal, i també a l'Enric per la seva integritat i independència ideològica.

6:39 p. m.  
Blogger Enric said...

Gràcies

12:56 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home