dilluns, de juliol 17, 2006

PiP: 0 – Acta2025: 1

Al nostre article: "A torrelles Govern=Culpable malgrat que les evidencies diguin el contrari", responíem a l’article de PiP “A torrelles Jove = Culpable”. Al butlletí acabat de sortir de PiP torna a repetir l'atribució que el govern veu el jovent com a conflictiu.
Al que PiP no fa al·lusió és la carta anònima que si varen publicar a la seva web en relació a l’adjudicament d’habitatges socials a Can Roig per a Joves. Potser per que haurien de parlar d’un dels èxits en política de joventut d’aquest govern com son els habitatges socials de lloguer? En aquesta carta interpretem, -seguint la vara de mesurar de PiP que ja hem vist que atribueix al govern-, que és tracta als joves afortunats que varen obtenir un pis, de fills de papa que van a dinar a casa dels pares, i utilitzen de “picadero” aquests habitatges, i no realment de joves que siguin dignes de gaudir d'aquests pisos. Ens permetem preguntar-nos quin concepte te PiP d'aquest jovent?
A la carta com a cosa important és denuncien algunes suposades irregularitats. Ens hem assabentat que el fòrum virtual Acta2025 també va rebre aquest escrit i ho va posar en coneixement de l’ajuntament i de la generalitat per si s’havia d’investigar i prendre mesures al respecte. Acta2025 és va negar a publicar-lo fidel al seu codic ètic de no acceptar anònims. Veiem que PiP no va tenir aquests escrúpols i amb la seva estratègia de tot s’hi val per desgastar el govern va decidir publicar un anònim que fotia canya. En aquesta ocasió felicitem l’actuació de la nova junta d’Acta que ens sembla exemplar. PiP: 0 – Acta2025: 1.

1 Comments:

Blogger Enric said...

Benvolgut Doctor Panoràmix:

Com a secretari d'AcTA, agraeixo la valoració positiva que fa de la nostra gestió dels anònims.
Tenim molt clar que l'anonimat és una potencial propiciador d'indefensió en cas que algú sigui perjudicat, a més que creiem en què la credibilitat i la dignitat han d'anar signades.

Després de llegir la seva crítica, el convido a què deixi de ser l'excepció que confirma la regla i trenqui amb l'anonimat que presideix el seu blog, en tant en quant ostenta un càrrec polític -crec- de prou rellevància a tal efecte, i hi fa observacions també prou rellevants.

No tothom sap qui és el Doctor Panoràmix, prefeririem que hi afegís noms i cognoms com tothom, donat què és l'únic blog i publicació que es val de la gran pantalla d'AcTA, un blog del qual no es té més constància de l'autor que un pseudònim i, òbviament, el partit al qual pertany. Segons el nostre codi étic, això no és viable (tot i que ho permetem donat que intentem ésser tolerants i no acèrrims legalistes amb casos com el seu). Esperem que entengui la nostra demanda de coherència, que és la mateixa que vosté ens reconeix.

Sense més particular, aprofito l'avinentesa per saludar-lo ben cordialment.

Enric Casanovas.
Secretari d'AcTA.

11:35 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home