diumenge, de setembre 17, 2006

Presentació llibres d’en Víctor Alexandre

El proper divendres tenim un acte de luxe: la presentació a la biblioteca municipal Pompeu Fabra (Can Camps) de dos llibres pel seu autor, en Víctor Alexandre.
El primer llibre és “la paraula contra el mur”, que està compost pel diàleg d’en Víctor Alexandre amb el un amic seu, espanyol i progressista. El llibre constata com la paraula catalana, la pedagogia catalana s’enfronta amb el mur de la “cerrazón” espanyola que no accepta la realitat nacional catalana, ni la seva autodeterminació.
El segon llibre és “TV3 a traïció”, que analitza la espanyolització subtil o sovint massa evident, que pateix la nostra televisió autonòmica, tendència que s’ha agreujat aquests últims anys. TV3 que hauria de ser una eina de construcció nacional, i d’autocentrament col·lectiu cada vegada més es presenta com una televisió regional que repeteix i calca el imaginari espanyol.
La presentació, organitzada pel nucli local de la CAL, serà el divendres dia 22 de setembre, a les 20h. Ens informen que hi haurà pica-pica pels assistents.

1 Comments:

Blogger Dr_Panoramix said...

hola estafatut. Varem seguir amb molta atenció el teu bloc durant la campanya del referendum de l'Estatut. Bona feina.

3:50 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home