dijous, de maig 17, 2007

Vota ESQUERRA: Vota politiques socials, valors republicans i independència. (a part de bona gestió)

Som conscients de que el temps passa ràpid, i potser tindrem poques ocasions d’escriure en aquest bloc abans de les eleccions del diumenge 27 de maig. Primer manifestar el nostre respecte per quasi totes les candidatures municipals, creiem que les guien bones intencions i que quasi totes miraran pel bé i el interès general, sense excepció. Creiem que la confrontació o la crispació que hem viscut també és senyal d’implicació i de estima pel poble, i que la historia humana en definitiva avança amb la lluita i el conflicte. Sempre hi ha i hauran interessos i opinions contraposades per les que valgui la pena lluitar. Creiem que sigui el resultat que sigui, malgrat els maldecaps que pugi portar als seguidors de la política local, en el fons la ciutadania podrà estar tranquil·la el dia desprès de les eleccions. Fugim doncs del discurs de la Por i la demonització “dels altres”. Potser amb uns grups s’avançarà més que amb altres, però tothom hauria de ser vàlid el dia 28 de maig per conformar un nou poble. En la mesura de les nostres possibilitats informarem d’aquestes candidatures amb la màxima equanimitat de la que siguem capaços.

L’excepció que fem és el PP, per que presenten un fiasco de llista electoral. El PP només te i tindrà el nostre profund menyspreu. Ja ni ha prou de cara dura i de voler viure de Torrelles!

Nosaltres creiem que per pensament, per sentiment, i per gestió, cal votar la Candidatura de la Esquerra Republicana de Catalunya. Nosaltres així ho farem i així ho manifestem als nostres lectors. L’únic vot útil és el que treballa a favor d’un mateix, de la pròpia ideologia, i dels propis interessos socials. ESQUERRA és el catalanisme cívic, emprenedor i ambiciós que no renuncia a cap horitzó nacional, que integra amplies classes populars amb un projecte de futur socialment avançat. A Torrelles representa obrir-se al país. Esquerra a més, gaudeix d’un equip honest amb solvència contrastada que actualment ostenta l’alcaldia i ofereix bona gestió, que compleix el que promet i que quant cal dir NO, no li tremolen les cames i planta cara a qui calgui.

La candidatura d’Esquerra farà un sopar de presentació aquest divendres, dia 18 de maig. A les 20h al camp de futbol de Can Roig, on presentarà la seva llista i el seu programa electoral. Estem convidats.