dilluns, de maig 07, 2007

Presentació de Agrupació Independent POBLE

El Passat divendres varem assistir, a la biblioteca, a l’acte de presentació de la candidatura de A.I. POBLE. Podríem dir en termes generals que va ser un èxit. Una cinquantena d’assistents. El protagonisme va estar repartit entre la actual tinent d’alcalde i candidata a l’Alcaldia, la Griselda Marcer, i el seu número dos, en Manel Perona. L’acte va servir per presentar a tots els membres de la candidatura de POBLE, que varen anar un a un prenent la paraula, per desgranar els eixos programàtics pels propers 4 anys i per que els presents poguessin formular preguntes als candidats.

Respecte als candidats celebrem el fitxatge de Manuel Perona, una persona amb una trajectòria vinculada a la defensa dels drets humans i la recuperació de la memòria històrica. Tasca col•lectiva aquesta última, que va fer mereixedor de la creu de Sant Jordi 2006 a la entitat que presideix (ARMHC). Candidat doncs, amb un immens prestigi en àmbits republicans. A.I. POBLE, a més, compta amb el suport del antic Alcalde (2002-2003) de CiU, Angel Santos, i de ex-regidors de CiU, com en Joan Cortijo, que va de núm.3, Agustí Trias, que va de núm.10, Miquel Ramora, Jaume Segura, a més d’alguns històrics militants d’aquesta coalició, com la Sra. Glòria Soriano. A.I. POBLE ha tingut també alguna incorporació de simpatitzants de la desapareguda Entesa per Torrelles.

Sobre temes programàtics, destacar la proposta de manteniment del entorn mediambiental i del sostre actual de 8000 habitants per Torrelles, pels pròxims 10 anys, i que la modificació del Pla general ha de ser per consens i amb participació ciutadana.

Al acabar varen anunciar que el proper divendres, 25 de maig, a la biblioteca faran el seu acte de fi de campanya.