dilluns, de març 12, 2007

Mes de 50 anotacions i mes de 662 visites

Avui hem fet l’anotació 50 a aquest blog. Hem passat mesos d’inactivitat i altres de més activitat. Com a projecte voluntarista, coneixem els nostres límits. Esperem, però continuar fins passades les eleccions i potser més enllà. Davant la campanya electoral que s’apropa intentarem mantenir-nos mínimament actualitzats. Sabem que la nostra audiència és relativament petita. Podeu consultar les estadístiques aquí. En definitiva, els convençuts d’un cantó i de l’altre, si arribem. No obstant, no creiem que sigui estèril la nostra aportació al debat públic torrellenc.

Des de la nostra modesta posició, creiem que ocupem un espai cibernètic, el republicanisme independentista militant, que cal que tingui projecció publica al nostre poble, és un deure, respecte als ciutadans, donar permanentment explicacions del que pensem, dels nostres anhels i projectes.
Al nostre blog, creiem que cal afrontar els debats públics que s’estan realitzant a la sorra municipal, per exemple hem parlat abastament de la polèmica de Can Coll. En aquests debats, cal acceptar la representativitat de totes les forces politiques i socials en el joc públic. Creiem que el diàleg té un efecte moderador i enriquidor en las posicions dels diferents actors, als que pressuposem d’entrada bona fe i la cerca del bé general, i el diàleg és a més el pas indispensable per arribar a consensos en afers importants.