dimecres, de maig 09, 2007

CiU estrena nova web.

Hem visitat la web de CiU. Quant tinguem temps la penjarem entre els nostres enllaços. L’hem trobat força atractiva visualment parlant. Fem una navegació per les seccions.
- Ens assabentem que el proper dissabte 12 hi haurà la presentació de la candidatura.
- Veiem l’últim butlletí d’abril. Parlant del butlletí, no heu notat un cert canvi de línea editorial, més en la línea de fer propostes pròpies i no tant de desqualificar i criticar al govern???. És un assaig d’una tercera via a Torrelles??? Constatem que el butlletí continua, com els exemplars anteriors estant penjat en el servidor xarxabcn.net, amb el que intuïm una bona col·laboració amb l’entitat Acta2025.
- A la benvinguda, veiem que si que es critica el actual pacte de govern, per rocambolesc i al servei d’interessos personals, i una suposada mala gestió municipal.
- Podem conèixer la Cap de Llista, la Iolanda Escala.
- Veiem els compromisos concrets de CiU i el seu programa electoral, en algunes coses ho tindran fàcil, com el Gas Natural, que ja està confirmat que arribarà a Torrelles per Cesalpinia. En alguns, com fer com a mínim 50 pisos de Lloguer sobrepassen la proposta d’Esquerra Republicana de fer-ne 48.
- En "qui som?", podem veure que el pes de CiU a Torrelles, almenys en la web, recau en Convergència, doncs son els únics que surten. Unió està desapareguda.
- Desprès podem veure un seguit d’imatges de la candidata.
- Atenció: també es pot consultar les fitxes de la candidatura, on surten les fotos dels candidats i algunes dades curriculars.
- I com a finalització podeu enviar un formulari de contacte.