dimarts, d’abril 26, 2011

Llistes electorals Torrelles 2011

Ja son publiques les llistes electorals pel nostre municipi. Podeu consultar les dades a la següent adreça:

https://bop.diba.cat/temp/04-062011002065.pdf#page=77

Com veureu, hi han 8 candidatures. Algunes petites variacions a les 7 candidatures “clàssiques”, amb la novetat de l'aparició de Solidaritat per la independència (SI). Recordem que 5 varen tenir regidors a les eleccions passades del 2007:
- Esquerra: 4
- PiP: 4
- PSC: 1
- CiU: 1
- Poble: 1

Dos partits es varen quedar fora: Iniciativa (per uns pocs vots) i PP.

Al PDF enllaçat podeu veure els candidats que han de regir el nostre poble els propers 4 anys. Els desitgem encert i els agraïm molt que vulguin treballar pel nostre bé col·lectiu.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Blogger Toni S. said...

CAN GUEY: les obres i el poc respecte dels diferents partits politics que han passat per l’Ajuntament envers als veïns de les urbanitzacions.

Soc un veí que viu a Can Guey i que va formar part de l’Associació de Veïns existent a l’any 1980.
Aquesta associació subsistia per les quotes abonades per un 10% dels veïns, l’esforç de 8 persones que el constituïen, diners de les pròpies butxaques nostres i sobre tot temps, mol de temps.
Però l’Ajuntament d’aquell temps, hi posava les hores necessàries en reunions, gestió pel llistat de propietaris, fotocòpies i etiquetes per a les cartes, a més de bona voluntat.
No vull amb això dir que eren els millors, ni molt menys, sols hi reflecteixo el que passava, si necessitàvem una reunió sempre hi tenien temps.
Inicialment les obres les feia Huarte amb un pressupost aproximat de 450 milions de l’època, aquesta empresa se’n va a concurs de creditors, però com les obres havien de fer-se al final entra LLuis Casas per un import de 828 milions (guaita quina conya, tan sols el doble).
Mireu rememorar tota la història fa que em posi de mal talant, tan sols dic que :
• Les obres van durar el doble del previst.
• Un cop iniciat el projecte, algú va veure que feia falta comunicar el Tabor per la banda dreta, augment de preu.
• L’il•luminat que va fer el projecte no va incloure l’Avinguda Torrelletes, altre augment de preu.
• Es van signar per part de l’equip tècnic gairebé totes les certificacions emeses per Lluis Casas, algunes sense comprovar-ho, però un membre de l’AAC a costa del seu temps, va demostrar que els kilòmetres que s’havien facturat d’asfalt s’havien duplicat en diferents llocs, a més a més d’altres deficiències, i es va poder rectificar.
• Es va corroborar que el clavegueram era una porqueria amb un robot demanat per l’AAC,
• S’ha demanat a diferents equips que han passat per aquest ajuntament, CIU, PSOE i ara ESQUERRA l’estat del compte d’Huarte, per a poder tancar definitivament aquesta partida.
• L`Ajuntament ha recepcionat Can Guey ?
Mireu això es pot fer etern, podem estar el temps que vulgueu llençar-nos els trastos, però el que realment esteu fent és no tenir respecte per als “indis”, que hem aportat prou a aquest poble.
En el vostre full informatiu de fets d’esquerra , responeu a una demanda per part nostra amb un escrit, no personalment com fan les persones amb una mica de seny.
A la reunió feta per l’AAC el 27 d’abril, el senyor Gil va demanar al presents fer una auditoria de l’estat de comptes per a la seva tranquil•litat.
Cosa que a mi particularment em fa molta gracia, ja que els pagaments de l’AAC, crec que, han d’estar signats per AAC i AJUNTAMENT obligatòriament.
L’Ajuntament, també farà la seva auditoria respecte del compte d’Huarte per a presentar-la a l’assemblea?
Ara resulta que els diners que es treguin del contenciós s’aplicaran per a millores de Can Guey?
Demaneu-li als afectats si no creuen que s’haurien de retornar entre els veïns, ja que en principi hi havia una petita diferència entre la primera constructora i l’executora?
Les millores que esquerra vol fer amb el contenciós i la incautació s’han de fer amb el pagament dels nostres impostos, no amb l’especulació d’uns diners que varem haver de pagar, tant sí com no.
Els desmentits, no s’han de publicar en un full, han de parlar-se persona a persona, tots poden equivocar-nos, però no feu malpensar a la gent.
Els veïns de Can Guey no necessiten l’AAC, ni un Equip de Govern que passa tant de nosaltres, que el deteriorament existent al nostre veïnat (guaita una altra paraula meravellosa) farà que en poc temps se’ns tornin a cobrar obres de millora per una lassitud que clama al cel.
No volem un regnat a perpetuïtat, tan sols trenco una llança a favor d’en Agustin Gil, persona honrada i excessivament cauta i que tant vosaltres esquerra, i els anteriors governs de CIU i PSOE heu estat marejant la perdiu sense donar una resposta, i ara vosaltres us permeteu el luxe de vilipendiar.

Antonio J. Segura Blanco
Bonaire 6 CD 15

8:10 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home