dilluns, de maig 01, 2006

A proposit de blogs

El company republicà i actual regidor de noves tecnologies, Carles Beltran, m'ha fet arribar el seu Blog personal. S'ha de felicitar que precisament doni exemple. El blog és un format molt versatil. S'estrena penjant una interesant entrevista titulada Els objectius socials i ètics del urbanisme, que parla de l'altre area de responsabilitats que ostenta.

Per altre cantó... lleguim que l'asociació Acta també s'apunten a la moda dels Blogs. I impulsa la seva creació des d'Aquest fil del seu forum electronic. Esperem que siguin un éxit, de moment ja parlen de 5 blogs de Torrellencs. Informarem quant disposem de més informació.

2 Comments:

Blogger Dr_Panoramix said...

Bé, com a lector de Saül Gordillo, deus constatar que cada dia arriben noticies de nous blogs oberts. Per aixó parlo de "moda".

Conec la trajectoria de pioner d'en Glomayol, per que precisament vaig fer un article en que explicava que ell disposa dels dominis torrelles.org i torrelles.net.

Respecte a AcTA2025, hauras notat que no menystinc la vostra associació. Sou col·lectivament, un actor important, necesaris per entendre la politica i la situació social actual de Torrelles. Potser algun dia m'animi a escriure sobre AcTA. T'avanço que sovint discrepo amb la linia informativa que porteu en certs temes polemics i sensibles. Per altra part cal reconeixer la feina de suport a diferents entitats que heu fet, i el exit del que parles. I per la part de les intervencions als forums, entenc que les opinions son lliures, i son unicament responsables els seus autors, i no la associació.

Sobre politica, ... ja en tindrem temps de parlar... Només dir-te que tinc la convicció que des d'aquest govern s'estan fent moltes coses radicalment positives per Torrelles. Desitjo que arribi aviat el dia de les eleccions. Si per alguna raó hem de servir el poble des de l'oposició, podeu estar segurs que el nostre grup farà una oposició molt diferent de la que es practica a Torrelles des del 1999.

11:10 p. m.  
Blogger Enric said...

Sí, Xirera, tens tota la raó.
L'únic que no tinc tant clar és que no calgui fer un mínim d'esforç cívic per mantenir el poble en els seus nivells de riquesa diferencial.
És una llàstima que calgui barallar-se per a això, però no es tracta de "Salvem el Món". Es tracta de "fem les coses ben fetes ara, que no hi haurà marxa enrera".
Es demana diàleg. Un diàleg que no ha arribat, amb la qual cosa molts han assolit el mateix grau de desesperació que fas palés tu.
Et remeto a les notícies d'actualitat urbanística i a mirar com de depredat està el Baix Llobregat. No ens barallarem, però ningú atén a raons entre qui executa les decisions, doncs com ho fem?. Asseguts al jardí?. Tens tu la solució?.

Cordialment.

12:36 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home