dimecres, d’abril 26, 2006

Atacs gratuïts de PiP a compte de l'Ateneu Torrellenc

Un altre vegada PiP, l'agrupació politica local Poble i Progrès, reincideix, aquesta vegada a compte de l'Ateneu, en els atacs a un dirigent d'ERC Torrelles. Com sovint fa, escudant-se en les seves sigles. És curiós que no hi hagin penjat la seva opinió abans en la seva web. (almenys a quant escric aquest post no ho havien fet, o potser no ho he trobat?).

És destacable la descualificació global i generalitzada que fan al govern d'esquerres del municipi, l'ataquen alegant un funcionament gens democràtic. (a part de temes com les famoses planes agricoles de Can Coll, les mateixes on aniran les escoles, i d'un retrocès de la recollida selectiva...) Aviam, aquesta acusació és molt sintomatica de les relacions entre oposició i govern. En politica tot canvia de la nit al dia, pero sembla que actualment hi ha poques ganes d'entesa (i d'ERC).

Precisament, aquesta acusació la fan parlant del projecte de l'Ateneu, al qual, significativament, PiP ha hagut de dir SI, despres d'anys de desatenció, en que les Juntes és varen haver de pagar, a comte de les quotes dels socis, més d'una reforma milionaria, com els lavabos o l'adecuació provisional de la sala 2, i això que el propietari i l'encarregat de fer-ho per un conveni signat era l'Ajuntament, governat a les hores per PiP. Hem comenten que a l'ultima assamblea de Socis de l'Ateneu, aquests no és varen deixar instrumentalitzar per les propostes del portaveu de PiP, que cercaven crear marro amb l'Ajuntament.

Per altre part, des del govern estan contents dels molts esforços per atendre les demandes dels socis i que sortis el millor projecte. Les modificacions han estat nomeroses. Si no democràtic, per que qui finalment redacta el projecte és un arquitecte de la mancomunitat, a peticiò del ajuntament, si que ha estat participat per numeroses persones.

1 Comments:

Blogger Dr_Panoramix said...

Per cert, En Carles Roig, de ERC Torrelles ha fet un article sobre el tema: www.esquerra.org/torrellesdellobregat

11:50 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home