dissabte, d’abril 29, 2006

Cuando se siembra cizaña no se recoge trigo

Avui he llegit un e-mail publicat a la web de PiP, de Mª R. Camps, en que mostrava la seva indignació respecte la política del partit popular. M'ha fet gracia aquest e-mail...

... pero no cal fer-se mala sang, cal recordar que "no ofen qui vol, sino qui pot". El PP fa temps que ha perdut, almenys als meus ulls, qualsevol tipus de credibilitat i han perdut capacitat de generar-me emocions. (El interés en el PP el continuo mantenint com a cas d'estudi).

Aquest e-mail m'ha fet recordar que alguna vegada, alguns republicans i alguns "PiPeros" hem coincidit expontaneament en las multitudinaries manifestacions contra la guerra, i potser alguna de les multi-globi, ... i fins i tot amb la mani del 18 febrer... Participem amb PiP de molts valors conjunts..., si més no... civilitzatoris, d'ascripció nacional, i de progès social. Dit d'una altre manera, una part de PiP també és part de la Torrelles republicana. És trist, doncs, que tenint un tronc filosofico-poltic comú amb alguns PiPeros, no tots perque en un grup d'electors hi ha per tots els colors, no hagui pogut asolir-se un cert "bon rotllo". Bé, son coses del devenir històric... i qui sap que depara el futur? es clar, que... "quando se siembra cizaña no se recoge trigo".

Respecte estar contra el PP, és facil. Son d'una altre galaxia... representen l'antipodes de tots els nostres valors. Potser caldrà que un paracaigudista del PP sigui regidor a Torrelles per que hom sigui conscient de la nostra relativa proximitat?